Billiga balkongmarkiser. Köp balkongmarkis på nätet
Billiga balkongmarkiser

Balkongmarkiser är speciellt tillverkade för att användas på balkonger utan att man behöva borra eller på annat sätt göra åverkan på fasaden. Istället spänns den fast mellan tak och golv med hjälp av två ben med kraftiga fjädrar. Tack vare att man spänner fast markisen slipper man förstöra balkongen med borrhåll eller annan montering. Detta är perfekt om man bor i hyreslägenhet där man inte får lov att borra i fasaden. Eftersom man spänner fast den så kan man enkelt ta med sig den när man flyttar och balkongen lämnas i originalskick. Balkongmarkiser är för det mesta av typen fallarmsmarkis och kan fås med lina, vevbox eller motor.

Billiga och bra

Balkongmarkis är perfekta för lata sommardagar på balkongen

Hur hittar man de billigaste balkongmarkiserna? Tyvärr finns det bara ett sätt att försäkra sig om att man inte betalar pengar i onödan och det genom att jämföra priser mellan olika butiker. Gör du det i fysiska butiker kan det ta ganska lång tid att åka runt till alla och kolla vad de har för priser. Tar du istället hjälp av internet så kan du snabbt jämföra priser hos olika affärer i din stad. De flesta som säljer solskydd listar sina priser på sin hemsida. Dessutom har du ett större utbud att välja på online jämfört med om du bara håller dig till butikerna på din ort. Ska du köpa balkongmarkiser i Stockholm så har du självklart ett stort utbud att välja mellan, samma sak om du letar i Göteborg eller Malmö. Bor du däremot på en mindre ort i Sverige så är det inte säkert att de lokala återförsäljarna kan matcha priserna på nätet och eftersom det går så fort att kolla upp priser på online så är det väll värt att göra för att spara pengar på dessa.

Snygga och fina

Självklart kan man få balkongmarkiser i alla typer av markisväv. Det finns massor av olika färger och mönster att välja mellan. Vill du ha ett blått tyg eller rött så är det inga problem. Du kan få en randig eller rutig, ja det finns hundratals olika färg och mönsterkombinationer att välja på så att du garanterat kan hitta en som du tycker är snygg. Söker du på nätet så kan du dessutom beställa hem vävprover för din balkongmarkis så att du vet hur väven ser ut i verkligheten innan du köper billigt online.

Fördelar

En balkongmarkis gör det behagligt att sitta på balkongen även när solen står på och bränner mitt på dagen under heta sommardagar. Det blir som ett svalt uterum under den. De kan även användas för att hindra solen från att skina rakt in i rummet innanför balkongen samtidigt som den inte gör det helt mörkt i rummet utan tillåter ett behagligt bakgrundsljus att sippra in i rummet. Perfekt när man inte vill bli bländad men samtidigt inte vill ha det mörker som en persienn ger. De hjälper även till att hålla en sval och behaglig inomhustemperatur på sommaren då de effektivt stoppar solens värmande strålar på utsidan av huset och således inte bidrar till att värma upp rummet på samma sätt som en mörkläggningsgardin kan göra på insidan av fönstren. Dessutom är det väldigt snyggt med balkongmarkiser!


Copyright © 2011-2017 markiser-persienner.se | Privacy Policy