Billiga träpersienner online - Fynda träpersienner på nätet
Billiga träpersienner online

Träpersienner är som namnet antyder persienner gjorda i trä. Detta ger en varm och hemtrevlig inramning till dina fönster. Vill du hitta en billig butik så rekommenderar jag att du tittar på priser på nätet.

Olika träslag

En snygg träpersienn

Persienner i trä kan fås i olika bredder på lamellerna, vanligt förekommande är 25 mm och 50 mm breda lameller. De kan även fås i olika träslag. Du kan till exempel välja mellan att köpa persienner gjorda i Al, Ask, Björk, Bok, Ek, Furu, Körsbär, Lind, Mahogny eller Valnöt. Så du har mycket att välja på när det kommer till träpersienner, dessutom kan du köpa välja mellan att köpa dem i naturfärgade varianter, oljade i olika nyanser eller målade i trevliga färger. Valet är upp till dig att avgöra vilken färg på din lameller som passar i ditt hem.

Billiga på nätet

Det finns en uppsjö av bra och billiga butiker på nätet som säljer träpersienner till bra priser. För det mesta får du dem billigare online jämfört med att köpa dem i butik i Stockholm, Göteborg eller var du nu råkar bo i Sverige. Du har många butiker att välja mellan när du ska köpa billigt i Stockholm eller Göteborg men du har ännu mer att välja på om du handlar på nätet. Dessutom går det mycket snabbare att besöka flera olika butiker online jämfört med att köra runt i Stockholm.

Montering

En träpersienn är främst avsedd för att monteras på insidan av fönstret. Det finns andra typer av persienner som passar bättre om du vill ha en persienn som kan monteras mellan glasen i fönstret. Träpersienner passar även bäst i miljöer som inte har en väldigt hög luftfuktighet. Som alla andra produkter gjorda av trä är dessa känsliga för överdriven exponering för fukt. Därför bör du fundera igenom ditt beslut noga innan du monterar dessa i badrummet.

Miljövänlig

Vacker träpersienn

När du väljer träpersienn kan du kan du köpa exklusiva persienner tillverkade av svenskt trä eller odlade exotiska träslag. Satsa på förnyelsebara träslag och leta efter modeller tillverkade i trä från förnyelsebart skogsbruk för att vara säker på att du får ekologiska träpersienner som inte bidrar till att skövla regnskogar eller andra hotade skogsområden i världen. En vacker persienn kan lyfta ett helt rum och skapa en elegant och samtidigt hemtrevlig atmosfär i ditt utvalda rum. De är vackrast när de är nedfällda så välj detta solskydd till fönster där det kan vara nedrullad mycket så att du kan njuta av dessa vackra inredningsdetaljer till fullo.

Tillbehör

Lamellerna i en träpersienn måste hålla en vis tjocklek för att inte gå sönder för minst lilla påverkan. Detta medför att en de snabbt samlar ihop en ansenlig vikt. Vill man kunna dra persiennen för hand så är man begränsad i hur stor man kan göra den. Som ett riktmått kan man säga att en 2 * 2 m stor träpersienn väger ungefär 8 kg. Vill man ha större modell i trä så rekommenderas att man köper till en motor för att enklare hissa upp och ner persiennen. De flesta bättre återförsäljare säljer även tillbehör så som motor till solskydden.


Copyright © 2011-2017 markiser-persienner.se | Privacy Policy