Billiga solskydd online och på nätet, markiser, persienner, gardiner
Köp billiga solskydd

Solskydd hjälper till att hålla ditt hem svalt och skönt under sommarens heta dagar. Det finns många olika solskydd på marknaden designade för olika ändamål. Du kan till exempel välja en markis för att skugga din altan eller fönster. En markis för altanen går under namnet terrassmarkis. Modellen som placeras ovanför fönster kallas kort och gott fönstermarkiser. Fördelen med en dessa över till exempel en persienn eller gardin är att de sitter på utsidan av huset och värmer således inte upp ditt hem när den skyddar dig från solen. Alla solskydd blir nämligen varma av solen när de stoppar dess strålar. En persienn eller gardin som används på insidan av fönstren kan således ändå värma upp rummet den sitter i på samma sätt som ett element fungerar. En markis däremot sitter på utsidan av huset och värmer därför inte upp rummen när den blir varm av solen.

Varför ska man använda persienner?

Persienner kan användas som solskydd

Ändå är det väldigt populärt att använda persienner. Är de monterade som mellan glasen i fönstret så är uppvärmningseffekten ändå ganska försumbar. Det är bara om de sitter på insidan av fönstret som den har en uppvärmande effekt på rummet. En mörk rullgardin kan till exempel bli väldigt varm av solen och på så sätt höja temperaturen i ditt hem rejält. Det finns fördelar och nackdelar med alla varianter.

Fördelen med gardiner

Den stora fördelen med gardiner över markiser är att de är mycket billigare att köpa och enklare att montera. Det är både billigt och enkelt att byta ut en gardin efter några månaders användning om man vill förnya sitt hem. Det är inte ovanligt att man byter gardiner flera gånger per år och speciellt vid högtider som vid jul är det många som vill ha speciella tyger med julmotiv. Detta skulle vara väldigt dyrt och omständligt att byta lika ofta med en markis.

Hitta den billigaste

Alla typer av solskydd har således sina egna fördelar och nackdelar. Det är upp till var och en att avgöra vilken variant som passar bäst för sina behov. Det finns inget hinder för att kombinera flera olika solskydd för samma fönster. Det går alldeles utmärkt att ha en fönstermarkis på utsidan av fönstret, en persienn mellan fönsterglasen och en gardin på insidan. Ska du köpa billiga solskydd så rekommenderar jag att du tar en titt på de butiker som säljer dessa online i Sverige. Bor du i en storstad så har du naturligtvis massor att välja på där. Du kan till exempel hitta billiga solskydd i Stockholm eller fynda i Göteborg. Så det är inte bara på nätet det finns billiga alternativ. Det går naturligtvis även att hitta bra butiker i Malmö eller Uppsala.

Satsa på kvalitet

Satsa på solskydd av kvalitet om du inte ha det olidligt hett i ditt hem under sommaren. Det behöver inte kosta massor av pengar för att få det svalt hemma utan med rätt skydd får du det billigt. Köp de billigaste exemplaren på nätet. Oavsett om du vill ha markiser, persienner eller gardiner så hjälper vi dig med billiga solskydd.


Copyright © 2011-2017 markiser-persienner.se | Privacy Policy