SBOR Bygg och Renovering AB

Hej åter igen, allesammans, och välkomna tillbaka hit till min blogg och ännu ett inlägg! Jag hoppas att alla mina läsare mår bra och att ni har haft en riktigt trevlig vecka, vare sig det har varit på jobbet eller i skolan. Hur som helst så hade jag tänkt att jag idag skulle fortsätta att skriva lite om det här med bland annat badrumsrenovering och köksrenovering för alla er läsare som under den senaste tiden har varit på mig om att jag ska rekommendera ett företag som man kan vända sig till ifall man befinner sig i exempelvis Partille eller på Hisingen med omnejd.

Många av er vet ju redan om att jag för det mesta skriver om hus och hem här på min blogg och jag befinner ju mig här i Partille. Det företaget som jag därför hade tänkt att jag skulle dela med mig av här idag heter inget mindre än SBOR Bygg och Renovering AB och det är ju då alltså det företaget som jag själv valde att vända mig till på grund av att de just vänder sig till oss som bland annat då bor i dessa områden. Utöver det så hade jag ju givetvis även fått dem rekommenderade till just mig och mina behov, då jag har både kollegor och en granne som har vänt sig till dem och fått oerhört snygga och hållbara resultat. Det var även det som jag verkligen kände att jag fick och jag tycker absolut att det är till just dem som även ni ska vända er ifall ni vill kunna känna er trygga som kunder! Hur som helst så ska jag inte babbla på så himla mycket mer nu, utan jag tänkte helt enkelt att jag istället skulle ta och lägga in en länk som ni kan klicka på för att komma vidare direkt till SBOR Bygg och Renovering AB!